Bossen zijn uitermate geschikt als middel om uw CO2 uitstoot te compenseren. Zij nemen de CO2 op uit de lucht en zetten deze om naar zuurstof. U kunt nu uw verantwoordelijkheid nemen en een positieve sociaal economische bijdrage leveren aan de wereld van morgen. Met onze rekentool kunt  direct de uitstoot van uw reis compenseren. U krijgt dan van ons uw  bewijs van compensatie bij Trees for All.

CO2 compenseren, betrouwbaar en gecertificeerd

De compensatie vindt plaats in het Gold Standard gecertificeerde Smart Forest Project in Bolivia. In deze reeds geplante bossen is de hoeveelheid vastgelegde CO2 door Gold Standard gemeten, gecontroleerd en gecertificeerd. Officiële CO2 credits kunnen worden toegekend.

Wij zijn trots op de Gold Standard certificering van het Smart Forest project in Bolivia. Hierdoor garanderen wij lokaal een duurzame bijdrage met maximale impact op sociaal, economische en ecologisch gebied.

CO2 Neutraal

Er zijn verschillende zakelijke mogelijkheden waarover Trees for All u graag adviseert; misschien wilt u CO2 neutraal aanbesteden of de uitstoot van uw volledige wagenpark compenseren? Of wilt u, als organisatie, graag uw relaties de gelegenheid geven te compenseren of CO2 neutrale producten en diensten geleverd te krijgen? Bekijkt u de verschillende partner cases op deze pagina.

ANBI

Trees for All is door de Belastingdienst erkend als goed doel (ANBI status). Hierdoor is de bijdrage aan Trees for All, voor het planten van bomen of het compenseren van CO2, fiscaal aftrekbaar van de belasting.

Direct een ton CO2 compenseren?

U kunt bij ons ook direct een ton of meerdere tonnen CO2 compenseren. Die mogelijkheid is te vinden onderaan de pagina ‘Onze mogelijkheden‘.

Compenseer tool

Bereken hier uw CO2 uitstoot:

totaal 0 ton CO2 =
0,-
Met compensatie bewijs

Veelgestelde vragen


Trees for All is een stichting (dus zonder winstoogmerk). Trees for All is de enige stichting op het gebied van CO2 compensatie in Nederland en de enige die bomen kan planten, zowel in Nederland als in het buitenland:

  • Wij maken het iedereen mogelijk bij te dragen aan een duurzame wereld.
  • Wij begeleiden ondernemers en particulieren die bomen willen planten en/of duurzaam of co2 neutraal willen ondernemen/leven.
  • Wij investeren alleen in projecten die voldoen aan Triple M (mens, mileu, meerwaarde).

Wij streven naar bewustwording. Bewustwording dat iedereen, met elke persoonlijke actie, bijdraagt aan een groene aarde en het terugdringen van de klimaatproblematiek.
Wij dragen bij aan een duurzame wereld door het ondersteunen en opzetten van projecten die voldoen aan het Triple M beleid (mens, milieu, meerwaarde) oftewel ‘people, planet, profit’.

Trees for All