Nieuwe partners

Geschreven op: 28/06/2017

De afgelopen tijd zijn er mooie samenwerkingen ontstaan met nieuwe partners die de aarde graag iets teruggeven. Geweldig!

Bever
Outdoorspecialist Bever vier haart veertigjarig bestaan en heeft om dit te vieren de superbestendige Anniversary rugzak van Millican uitgebracht. De rugzak is gemaakt van veertig petflessen en voor elke verkochte tas worden drie bomen geplant via 1-2-Tree! Bekijk de actie hier.

Archeon
Openluchtmuseum en themapark Archeon richt zich op de Nederlandse geschiedenis. Hier kan je drie periodes uit de Nederlandse geschiedenis beleven. Het park compenseert de CO2-uitstoot van alle bezoekers die met de auto komen in ons project in Bolivia.

Bambook
Bambook levert uitwisbare notitieboeken, waarmee zij inzetten op minder papiergebruik. Zij compenseren de uitstoot van de productie en de verzending via Trees for All.

Partly
Partly.nl helpt consumenten en bedrijven eigenhandig hun telefoons te repareren en dragen bij aan ons project in Bolivia met eenjaarlijkse donatie.

Dlayed
Dlayed is een platform waarop tegen een speciale prijs ‘verlate’ tickets kunnen worden gekocht voor een feestje, zodat ook de laatste uurtjes zijn mee te pikken. Om te compenseren voor de geprinte tickets doneren zij 5% van de jaaromzet aan ons Smart Forest in Bolivia.

ParkFlyRent
ParkFlyRent verhuurt auto’s van reizigers die met de auto naar het vliegveld komen in ruil voor een gratis parkeerplek. De autobezitter deelt onder andere mee in de verhuuropbrengst. Daarbij wordt de verhuuropbrengst van de deelauto gebruikt om de CO2-uitstoot van de gehele reis te compenseren.

Dekker Zevenhuizen
Dekker Zevenhuizen doneert 500 bomen via 1-2-Tree in de Filipijnen en in Nederland. Dekker Zevenhuizen is gespecialiseerd in het bewerken van hoogwaardige materialen tot maatwerkbladen voor het hele interieur en kiest voor Greenpanel: een duurzaam keukenblad dat FSC-gecertificeerd is.

EMAC
Op de EMAC Conferentie van de Rijksuniversiteit Groningen hebben wij een cheque in ontvangst genomen voor de bomen die de conferentie doneert: voor ieder bezoeker (ca. 500) wordt een boom in ons 1-2-Tree project geplant.

Hageveld College
Derdejaars van het Hageveld College in Heemstede hebben maar liefst €3642,76 bij elkaar geschaatst voor ons project in Bolivia. Met deze opbrengst kunnen zo’n 1000 bomen worden beschermd. Zij maken daarmee de derde jaarlaag CO2-neutraal voor het schooljaar 2016-2017.

OVMiles van RET
Op woendag 28 juni organiseerden wij samen met onze partner vervoerder RET een leuke actie, waarbij OVMiles spaarders op pad konden door het Waalbos met de boswachter. Lees hier meer over de OVMiles van RET.Facebooktwitterlinkedinmail
Trees for All

Geschreven door:
Trees for All

Trees for All voldoet aan de eisen van het CBF en ANBI

logo_anbi